Saturday, April 24, 2010

graduation

dok godek2 gambar lama, nampak pulak gambar b masa graduation.
masa aku graduation September 2007, ibu ngn ayah belikan baju baru.
--------

cantik baju tu. pastu ibu jahitkan manik2 kat leher baju tu. design pun lain, bukan macam baju kurung biasa. and the whole family datang, kecuali aiman. sbb dia ada hal. b pun sanggup balik Marresha 2minggu je, semata2 nak tgk aku grad. pastu my family dapat special seatings, duduk depan2 jugak. and i saw my mom's proud face and saw her crying as well..huhu..syahdu pulak.
-------------

tapi b graduate sorang2 kat nihon. ambik2 gambar je untuk di tunjukkan pada buah hati dia. hehe.
tapi insyaAllah, pasni aku pastikan b tak payah tempuh benda2 lain dalam hidup dia sensorang lagi. b dah ada aku :)


for better or worse


*harini penat jalan2. b kata taknak jumpa, tapi ambik aku kat rumah, bawak makan kat subway (roast beef+parmesan bread) kat amcorp mall. bestnye deto deto kat situ, teringat kenangan mula2 dating kat anw tu. heheh

No comments:

Post a Comment