Wednesday, June 9, 2010

to please a husband

bekalan makanan untuk baby g keje, yg akhirnya dimakan bersama..giving a pat on my shoulder for the efforts! haha


yesterday was the first day for b to start working - after his leaves for our wed.

i am taking leaves 'til the end of this week.
bila fikir-fikir, boring pulak dok rumah sensorang, baby takde...

he started to sneeze a lot the night before.

i woke up at 6.40am. terkebil-kebil.

i woke him up. and he suddenly said "oh, dah tak sempat yang".

me : kan awal lagi ni yang (dengan buat-buat muka comel)

b : oh yeke, jap jap
hmm, tapi i tak larat ni, demam

me : tu la. jomla japlagi kite g jumpa doktor k (sambil pegang dahi b)

b : ok..

me : YESSSZA! (in silence)


...........berjaya taktik aku supaya dia tak yah gi keje. lalalalalala..


4 comments:

  1. ei!! meja kita sama!! hahahaha!!! nway, smlt pengantin baru aina.. gila menyampah sunburn masa kursus! nasib baik kawin stil ok lagi. huhu!

    ReplyDelete
  2. hey! nice to have u here! nak link kan ur blog ye..
    selamat to u too! dah ada baby ke? hik hik hik

    meja tu - we bought it at ikea because it's cheap! haha and looks nice!

    ReplyDelete
  3. ala i tau la taktik tu syg.saja je mnd kat pool lg biar demam bertambah supaya x g keja kakakaka

    ReplyDelete
  4. yela. nanti syg buat lagi camtu kalau i cuti k..hehe

    ReplyDelete