Saturday, July 31, 2010

Another Saturday

bangun awal pagi sebab suami tersayang ada match futsal. sebab futsal tu ialah match, and considering the fact that i have to sit for hours dalam court tu, i decided to stay at home. and hoping that my husband kalah je dalam early match, supaya dia cepat-cepat pulang dalam dakapan adinda.


ok. over.

*hm, something smell really nice. ayah's cooking*

interrupted

deciding to walk off bed, or stay put.

tapi lapar

ok. saya nak bangun. makan.

ayah saya, walapun anak perempuan 3 orang, tapi semua bangun lambat.
ibu I keje pulak pagi ni, sebab tu kot ayah I masak.

ok. nak makan.

sia-sia je kan, korangs baca entry ni.

hehe..


Have a great weekend, people!

2 comments:

  1. beli je nasi lemak.. tak yah masak2.. hehhehe

    ReplyDelete
  2. ayah aku suka masak. ko esok jadi laki orang pon kena masak.takleh senang lenang pulak (dah start aku nak ceramah pulak kan)

    ReplyDelete