Thursday, July 8, 2010

Ping Pong

*gambar saya bersemangat yg diambil oleh suami syg*


Harini pejabat saya buat perlawanan ping pong.
saya tak penah pun bersukan eh..main ping pong.
ni first time saya main, terus nak masuk perlawanan.
tapi sebab kawan saya hazel masuk, saya pun nak tunjuk bakat.
(helo, macam kau terer kot sya)

lepas tu saya ada perlawanan futsal. tapi suami tersayang pun main futsal hari yang sama.
saya pun tatau nak pegi tengok dia atau bermain di kumpulan sendiri.

apapun, doakan saya ye. at least dapat saguhati pun takpe.
perlawanan ping pong saya :)


2 comments:

  1. masih boleh syg pertingkatkan lagi prestasi itu.abg tgk syg main ok ja walaupon kekurangan bersenam syg tu sungguh ketara.apa apapon abg tetap bangga.

    ReplyDelete
  2. semakin tipis nampaknya harapan kita sya...takpe kite menang candidate yang paling jelita di situ...HARUS!!!

    ReplyDelete