Monday, December 27, 2010

assalamu''alaikum sayang

*image:great landings*


twisting. turning. somersault.
sekarang ni dah boleh respon kalau papa dia borak.
kalau mama dengan papa dia borak-borak,
dia pun nak ikut sekali. dengan gerak-gerak dalam perut.
ape la yg dia main kat dalam tu.
nak-nak lagi kalau kitorang tengok bola.
epl ke aff suzuki ke mahupun tengok papa dia main bola.

nak ikut papa main bola ye sayang? rasa macam baru je jadi bini orang.
ni dah ada baby gerak gerak dalam perut. (huhu).
tak tau perasaan tu nak cakap camana.
dulu weekends dengan ibu, ayah, aiman, nina, aisyah kat rumah.
sekarang ada suami tersayang.
pasni ayah ngn ibu dah kena jaga cucu.
so aisyah, you''re not going to be spoiled again, biatch! haha.

cane rupa our beloved baby kan?
cuba la teka is 'it' with a hamburger or a sausage?
regardless, all of us are going to love him or her anyway - unconditional love.

sayang akan ikut ni ke....

atau jadi wanita jelita camni...

(jelita kewww? gaya gaya eric)

apapun. we love you, sweetheart. can't barely wait for another 4 months.
(cium cium)..
doakan saye ok kengkawan :)

3 comments:

  1. sgt2 jelita ko yer (uwekkk~!! apsal aku muntah ni)
    harap2 anak n mak sihat sejahtera.. selamat mengharungi kehidupan ibu mengandung.. uhuh

    ReplyDelete
  2. tapi part paling risau if kena tinggalkan our baby masa dpa nnt aite?? ayark~!!! hopefully time tu dorang dah bole berdikari skit with our husband.. :(

    ReplyDelete
  3. keem: kene ajar anak aku puji mama dia..haha

    pais: emm tu la..rasa cam tamo pegi je dpa. cam nak benti keje je..hahaha

    ReplyDelete