Friday, January 7, 2011

makan gemok, tak makan lapar


haa cemana ni? asyik makan je. perut dah merekah. badan dah berat.
ha pastu nak cakap sebab mengandung? padahal diri sendiri yang banyak makan.
ke nak salahkan dia ni? sebab asyik nak makan tu, makan ni..

ok. mungkin dia tak salah. sebab kalau sendiri yang nak makan,
takkan salahkan dia? lagipun dia comel, tamo marah dia :-*

alololo gambar ni lagi comel :) sayang nyee

hmm. pastu kalau doktor tanye..pura pura kerutkan kening sambil cakap
"saya takde morning sickness, mual-mual tak de langsung..
mungkin sebab tu kot badan saya naik"
Lame giler excuse itu.

haish. ok. sekarang mesti gigih google benda-benda nak buat lepas deliver nanti
jamu jamu ke atau sebarang program pengkurusan badan nak daftar.

boleh ke kurus balik?

No comments:

Post a Comment