Saturday, February 12, 2011

My fetal has lashes now :)


I am now in my 3rd trimester. Bravo. Alhamdulillah.
Haritu pegi scan 3D ngn daddy dia. Tak dapat gambar yang clear, tapi ok.

Orang cakap perut saya besar. Gaining weight la. Takut baby besar la. Benci betul.
Ramai je doktor yang tak bertauliah nak bagi pandangan. Kadang-kadang boleh la terima.
Tapi kalau dah sampai main sebut je, rasa nak sepak je muka orang tu. Haha.
Tapi takpe. Thank you for all the comments.

Ni yang saya copy dari baby center. Bole share sama-sama

By this week, your baby weighs two and a quarter pounds (like a Chinese cabbage) and measures 14.8 inches
from the top of her head to her heels. She can blink her eyes, which now sport lashes.
With her eyesight developing, she may be able to see the light that filters in through your womb.
She's also developing billions of neurons in her brain and
adding more body fat in preparation for life in the outside world.


Daddy dia sangat suka main ngn dia. Sebab sekarang ni kalau daddy dia pegang perut, and cakap "assalamualaikum" dia punya respon, sampai berombak ombak perut mummy.
Semoga membesar dengan sihat baby. Love you so much.


No comments:

Post a Comment