Tuesday, March 22, 2011

Ah Fook: Anak Cina Pakistan

*Ah Fook : 1 month old*
ambik kau, tang mata je ikut mama dia

anak jiran sebelah, sairah bi dah dapat adik. baby boy.
budak gemuk tu sekarang dah kurus sikit.
nakal makin bertambah. panjat sana panjat sini.
adik dia ni ada 2 pusar kat kepala. mak dia kata laagi la nakal nanti.
ura-uranya home owner dia nak masuk rumah tu. harap-harap tak jadi.
sebab suka main ngn sairah bi..ni sekarang dah ada adik. farouq khan.
tapi ayah panggil ah fook.
nak bagi nama cina bapak dia tak kasi.

nah kau. nina aisyah aiman. sebab aiman pun tak tengok lagi ah fook ni.
badan kemain keras. lahir-lahir dah 4kilo.
ibu selalu angkat budak ni kat rumah. baby ni pun tidoooo je.
ah fook chan, tunggu sebulan lagi ah fook ada kawan :-)


No comments:

Post a Comment