Friday, May 6, 2011

Danial's Journey





Masa mula-mula tau mengandungkan Danial, masa Ramadhan tahun lepas.
Happy sangat-sangat. Memang tengah tunggu nak ada baby.
Alhamdulillah, doa kami dimakbulkan.

Lagi gembira bila dapat tahu, baby sulung kami ialah baby boy.
Tapi regardless of any gender, asalkan darah daging kami...sape tak gembira?

Selain badan I yang makin gemuk..timbang kati
pun bole rosak,
mengandungkan Danial memang tak banyak masalah.
Berjalan ke hulu hilir. Melantak bagai nak rak. Bole tahan bau rebung. Hehe

Setiap kali check up every month, mesti upload gambar US Danial.
Untuk Nina ngn Aisyah.
Sian derang, sampai harini tak dapat dukung Danial lagi.

Presenting...
Our son, Danial from week 7 - week 36.

7 week

11 week

3D version of Danial at 26 week

36 week

To our beloved son, Danial.
We love you so very much.

Danial adalah kurniaan Tuhan yang paling bermakna dalam hidup mummy :)
Semoga menjadi anak yang soleh sayang.

4 comments:

  1. hihi.. best kan! skrg ni tiba2 rasa mcm nak ngandong balik bila tgk org lain ngandong.. tapi nak menunggu 40 mggu tu mmg tak berapa nak sanggup sbnrnye.. huhu..

    hari tu faiz dtg JPM utk induksi. jumpa dgn hazel! tak sangka ok dia ngandong!!!!!! dia ckp u ceaser.. knp babe??

    ReplyDelete
  2. Congrats Aina ! ;)
    Take good care. :)
    Hope you don't mind me linking you up on my blog ye. Thanks !

    ReplyDelete
  3. congrates capa! hehe.. bla diingat2 blk, mesti akan rasa cepat je masa b'lalu kn..

    ReplyDelete
  4. pais: danial dah pecahkan air ketuban. pastu i kene infection..terus kene zasss

    melissa: thank u. with pleasure!

    nad: tu la..lagi 2 bulan masuk keje..oh tidak

    ReplyDelete