Monday, May 30, 2011

To Faris, with love

*gambar memula preggy. takkan nak upload gmbr tgh pantang, kan*



1 year! woo hoo~ dengan merajuk,
marah-marah sebab laki aku ni suka ambik baju dalam almari sepah-sepah,
dengan gelak ketawa, selisih faham, lambat bersiap,
dengan cemburuan aku terhadap minat bola dia yang melampau..
come to the sweetest part ~
we have a child now, and I'm in my confinement period,
so what else could we do to celebrate? haha.
adik danial? err..

kalau rasa ada pempuan home wrecker yang nak faris,
(ada ke)
well.

dia nampak romantik. but not.
tak pun.
on my birthday this year, dia belikan PSP.
tau sebab ape? sebab dia takleh temankan I masa antenatal check up kat hosp gov.
so I main sudoku sampai jari pun sakit
(nak cakap yang check up ngn klinik kerajaan memang lambat)

tapi check up kat annur pun lambat jugak.
tapi sebab weekend, so dia bole teman.
pe aku merepek ni.

But, I love him so much.
That even with his messy hair, and silly janggut (which I hate),
dengan perangai gila bola dia, dengan kesukaan dia buat sepah (hehe)

I love you bang. I love you so much.
I want to wake up every morning seeing your face,
sleep at night watching you cleaning Danial's poo,
and spend another year and years with you.

Thank you for the great 1 year, and still counting.

And thanks for Danial too. LOL.

2 comments:

  1. syg awk selalu syarfa aina

    ReplyDelete
  2. love you too faris

    ReplyDelete