Thursday, July 7, 2011

Cik abe merajuk


Kalau view page dari bulan 4 cerita asyik pasal Danial.
Mestila, tu la intan payung kan. Ulam raja hati.
Dulu berdua, sekarang bertiga. Tidur kat katil pun portion dah sikit.
Danial suka depakan tangan. Kawasan i dah sikit.
Bila terjaga malam muka mengadap Danial. Pagi mengadap Danial.
Cik abe? Pandang dia bila mintak tolong tukar kan napkin Danial.
Shiiann..

Btw. Nak wish congrats to my cousin, Kak
Jim + hubby.
Ibu + ayah tak dapat attend sblh lelaki, so me and hubby pegi.
Kesahnya cik abe diberitahu last minute katenye.
Nak wat cane kan, ada miss communication kan.
Pastu dia pun ada tournament futsal pulak petang tu.
Sebab dah kene pegi dia terpaksa pegi separuh jalan je tournament tu

Dahla sampai semi final, terpaksa bergegas balik..
Bile sampai rumah, i dah bersiap dah pandang muka dia mencuka.

Hati rasa serba salah.
Tapi sebab tanak bising-bising diam je.

Pastu i buat tatau je sepanjang majlis.
Muka dia mencuka je.
Bibir pun muncung je,
tak caya bibir dia muncung?

Nah. ce tengok


Alololo...merajuk.
Haha..
Bile tunjuk balik gambar ni..merah-merah muka dia.

Hehe. Abang pun intan payung sayang jugak.
Hehehehehehe

1 comment:

  1. tabah pari.. aku ada gak kena situasi cmtu.. tp quarter final baru..

    ReplyDelete