Thursday, August 11, 2011

Bibik India


Mahal ni nak import. Pulangnya dari India ngak ketahuan jagak baby
- kenapa aku kena cakap bahasa indonesia?

Tapi bila dah seminggu dua ni, kalau setakat cuci poo poo Danial,
dia pakai jari pon boley.
Hehe.

Balik malaysia dan dan tengah birthday.
Nak pau aku le tu.
Pastu dapat flying colours exam haritu.
Nak pau aku jugak le tu.


Apapun ni la adik bongsu I.
Dah nak masuk 2nd year dah.
Tapi sakit gusi pun nak menangis cerita kat ibu.

Danial cukup suka main dengan dia.
Dua-dua perangai sama - nak attention.

Eh, kenapa aku tulis entry ni pasal kau, syah?
Hehe.
Thank you jagakan Danial. Walaupun saiz badan Danial lagi besar.

Nina? kapan mau pulang? Danial dah kenal orang hokay!


No comments:

Post a Comment