Tuesday, August 23, 2011

Lazy finger

I need to write. But I don't want to write.
Cik abe keje malam for the whole week. suka hate it.
Semalam ada lori terbalik dekat depan mid valley, terus sampai rumah pkul 6.30pm.
Danial dah menangis-nangis dah. Sian aiman tatau nak buat apa. 

3 hari lagi bekerja. I guess I will gain more energy after the raya holiday.
Kene re-charge time with Danial and cik abe.

Bab ambik gambar memey tak pro lagi


I made lasagna the other day. Macam addicted dengan cheese pulak aku ni.
Sedap. Tapi like life - it is not perfect. Sebab aku potong time dia panas.
So it crumbles. Tapi sedap. Tak caya sudah. Nak resepi cuba tengok post masa July 2010.

Ok. Dahla. Macam tajuk di atas, I tade mood nyah nak taip.
Tak macam anak bujang I ni.

Rajin berusaha nak meniarap dan merangkap merangkak. 



Sayang Danial ni :-*

Happy 4 Months Danial baby!


No comments:

Post a Comment