Saturday, September 3, 2011

Bengang tak ngan pempuan ni?!


Wah wah wah. Tajuk cam Majalah Mangga gitew.
Sebenarnya tak la sangat. Haha.
Cuma nak persoalkan kenapa beliau bergambar sedemikian.

Tajuk harini ialah: APA MOTIF?


Bergambar dengan baju kat operation theater, kalau tak silap.
Dengan Rebecca a.k.a anai-anai.
Pastu crop muka sebab nak cover rambut

.........APA MOTIF? 




Sebelum pegi new zealand, baru tau diri tu rabun.
Pastu pakai cermin mata ambik gambar
........ APA MOTIF?




Mungkin sebab stress dengan hospital routine. 
Dengan keadaan  bilik bersepah, ambik gambar dengan baju sejuk
.......... APA MOTIF?



Dulu masa belajar kat Malaysia, walaupun cuaca panas terik,
cermin mata aku dia rembat.
Sekarang dah pegi New Zealand, dah ada rayban sendiri.
Pakai rayban dalam rumah takde cahaya matahari terik
...ambik gambar
...........APA MOTIF?







Mungkin dipengaruhi oleh Twilight yang berlatarbelakangkan Alaska, pakai baju sejuk..
 ambik gambar dengan blackberry depan cermin..
....... APA MOTIF?


Yang ni I bagi korang sendiri la pikir...



...................... APA MOTIF?!

Orang dalam gambar ni akan balik Malaysia sempena raya ni dalam masa sehari.
Welcome home.
Hope you'll have a safe ride.
Future doctor, Nina.
Adik aku yang nombor 3.

No comments:

Post a Comment