Tuesday, October 18, 2011

asimilasi

Tak faham la kenapa sekarang dalam bahasa melayu, orang akan direct translate dari english

macam asimilasi dari assimilation
inovasi dari innovation
transformasi dari transformation...

abes kalau nation? jadi apa? nasi?

duh..

nampak lebih omputih ke kalau tulis camtu..
pening aku la.
stress banyak benda nak buat.

nasib ada penglipur lara, buat penyejuk hati beta :)


Minggu depan 6 bulan, mama bagi makan ye nak oi


Sementara ni, kau makan lah hp bapak kau. handphone mama tak no-no ;p

As you can see, kitorang dah tido bawah dah sekarang.
Sebelum dia jatuh, sementelah tu la kitorang beralah. (ayat ok)


3 comments:

  1. ayra dah jatuh katil last week. benjol bulat kat dahi warna purple. huhu.. letak ais baru surut.. nanges!! ni gara-gara dah sibuk merangkak... hahah!

    ReplyDelete
  2. Cepat je Danial dah besar ! Hee. Comel sgt. :)
    Fully BF ke dear ?

    ReplyDelete
  3. pais: dia dah cergas tu moh tido bawah nanti :)

    mel: dapat fully bf dengan ebm until 5mths 2weeks. tapi sebab kursus ni, last 2 weeks kene campur sebab tak dapat nak restock. tapi sekarang dah back to bf balik.. how's khayla? dah montel dah pipi dia :)

    ReplyDelete