Monday, July 16, 2012

Baby baby

Harini penat menulis ngan perah otak. Jadi nak menulis yang tak payah pikir pakai otak sangat. Hahaha.
Tadi tengok gambar dalam handphone cam dah 1000 lebih. Pastu nak delete, cam banyak sangat. Bile tengok gambar-gambar.. lor, haruslah si danial punya gambar yang penuh dalam hp mommy. Kalau hp abah dia.. ermm tatau gambar sapa yang banyak, gambar car parts ke gambar anak dia? hua hua hua.


Danial masa baby baby. Sekarang pun baby jugak.
Tengok gambar tu how time flies. Dulu Danial baby-baby. Dokong kemana-mana. Dalam perut lagi senang, tengok wayang, jalan-jalan boleh bawak bersama. Sekarang dia dah berjalan kesana kemari, ikut angin dia. Nak dokong pun susah sebab dia tak suka orang peluk-peluk dia. Cuma lately ni dia memang kuat mencari perhatian mommy. Maybe because he feels insecure. I guess he has the instincts already. Good boy anak mommy.

Masa ni 36 weeks kot.
Common conversations we always have with my hubs are about how shallow our knowledge were about our newborn. Macam masa mula-mula nurse kat An-Nur tu bawak Danial kat mommy, terus tanya hubs, nape tangan anak kita kedut-kedut. Bila nurse tu ambik Danial balik, saya tanya nurse "nape tangan anak saya kedut-kedut?".... nurse tu senyum je sambil cakap "first baby ye puan? baby baru lahir memang camni".. hihi.
Mana saya tau... huhuhu.

Hm. pasni insyaAllah, at least we have learnt at least one step more about newborns. Ok nak balik dah. Japlagi boleh jumpa Danial, walaupun dia dah tido. Mommy sayang Danial XOXOXOXOXOXOX darab 1 juta dan lagi dan lagi dan lagi...

No comments:

Post a Comment