Saturday, July 7, 2012

Missing Danial..

Aduhai, rindunya buah hati mummy ni.
Apparently, mummy has to work far from Danial. Alone. (Sebab tu ada masa nak update blog).
Sejak habis DPA haritu  rasa tak pernah lagi tak jumpa Danial within 24 hours. Sebab tu sejak habis DPA, pastu mula kerja, I would do everything so that I could be with him at home. Rehat 1 jam pun berusaha balik sebab nak tengok dia. 

Habis kerja tengah malam pun berani kan diri bawak kereta sebab nak tengok Danial tido. 
I wouldn't want to miss watching him grows so fast. 
But I hope he'll understand later that I'd to do what I've to do for him jugak. All for him.
Now that he is on his feet with walking in a fast mode, lagi la rasa macam cepat nya dia dah besar. 
Pastu sekarang dah boleh tiru apa kita cakap. Aisyah is home. Ada la kawan Danial. Haha.
Haritu Aisyah cakap "membebeeeel aje" Danial ikut "beel  je". Hua Hua Hua.

Em nak cakap apa lagi. I want to go home (T_____T) tsk tsk tsk.. (tsk tu bunyi nanges tau).


2 comments:

  1. beb..kenapa u jauh dgn danial?? ur mom jaga eh?? alahai.. cukup2 la beb.. angkut danial duduk dgn u.. masa DPA je dah sengsara.. huhu! kalau i confirm meroyan! :D

    ReplyDelete
  2. tade la.. i bukan jenis mommy yang camtu. hahaha. kene kursus lagi beb.
    kelas sampai malam. tapi i balik hari-hari. tapi balik danial dah tido..

    ReplyDelete