Friday, February 8, 2013

Bercampur baur

Haikal is 2months young today. Alhamdulillah.

Kadang-kadang banyak benda yang menyakitkan hati ataupun disakitkan hati ni, tapi tak boleh buat apa-apa, just doa je semoga dengan ketabahan aku tahan dengan orang-orang ni, Allah permudahkan kehidupan anak-anak aku supaya hidup derang dah tak payah berhadapan dengan orang-orang camni. InsyaAllah.

Ok. Emo pagi-pagi jumaat hujan-hujan ni sebab tinggal lagi sebulan je nak masuk ofis dan kene lagi berpura-pura suka dengan orang-orang yang suka tengok kita jatuh. Dan sakit hati bila kita senang. Ok. Emo lagi.

Ya Allah, hanya kepadaMu aku meminta dan berharap. Berilah aku kekuatan.. Aku hanya mahu mencari rezeki untuk anak-anakku di tempat itu.
(T_____T)

Mungkin sebab tula dianugerahkan dengan permata-permata berharga ini.. (ok lepasni harap-harap ada rezeki baby girl pulak tahun ni. Eh?)

3 comments:

  1. sabar ye capa,,mmg ramai kan org mcm tu sekeliling kita..aku sentiasa doakan ko baik jatuh mahupun bangun...amin :)

    ReplyDelete
  2. Thank you su.. Ko memang selalu ada time aku up and down. Terharu. Peluk kuat-kuat

    ReplyDelete
  3. yeke aku selalu ada...hahahaha..nan hado jah aku rasa..papepun semoga kita berdua dimudahkan urusan olehNYA..amin

    ReplyDelete