Thursday, January 1, 2015

1.1.2015

Ok belum bersalin.
Baby 2015. Maksudnya baby beza 4tahun dengan abang Danial, 3tahun beza dengan abang Haikal.
Haikal tengah demam panas. Mama dia tido sejam dua je kot malam tadi. Ayah jatuh bilik air. Nina pulak kene gatalgatal satu badan. Not a good start, tapi mesti dapat benda baik lepas ni. InsyaAllah.

Tahun lepas tahun baru kami di Hospital Pusrawi Kuala Lumpur. Haikal admitted, kena suspect denggi. Nak dekat 2minggu la jugak kat hospital. Tahun ni kat rumah, juga jaga Haikal. Anak mama strong kan.

Malam ni nampak ok sikit. Haikal pun dah tido. Abang D kat bawah dengan abah. Baik mama pun tido. Rehat sikit.

Selamat tahun baru!


No comments:

Post a Comment